Σπανουλησ Παιδια / Η άψογη σιλουέτα της Ελληνίδας celebrity μανούλας μετά τις ... : Το πρώην μοντέλο ολυμπία χοψονίδου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ανεβάσει και αυτή στα social media, μια οικογενειακή φωτογραφία με φόντο το χιονισμένο αθηναϊκό τοπίο.

Σπανουλησ Παιδια / Η άψογη σιλουέτα της Ελληνίδας celebrity μανούλας μετά τις ... : Το πρώην μοντέλο ολυμπία χοψονίδου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ανεβάσει και αυτή στα social media, μια οικογενειακή φωτογραφία με φόντο το χιονισμένο αθηναϊκό τοπίο.. Πιστεύουμε πολύ στον θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά σάββατο, 26 ιουνίου 2021 19:24 (χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)», έγραψε χαρακτηριστικά η ολυμπία στο instagram. Το έκτο της παιδί γέννησε η ολυμπία χοψονίδου σήμερα το πρωί και το νέο ανακοίνωσε ο ευτυχής πατέρας βασίλης σπανούλης. Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης είναι ένα από τα πιο όμορφα. Τα νέα τους μαθαίνουμε μέσα από τα social media της ολυμπίας χοψονίδου.

Η πρώην σταρ ελλάς και σύζυγος του βασίλη σπανούλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου έφεραν πριν από μερικές ημέρες στον κόσμο την κορούλα τους. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία του αρχηγού του ολυμπιακού στο instagram. Η ολυμπία χοψονίδου γέννησε το έκτο της παιδί. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία.

Ολυμπία Χοψονίδου: Το όμορφο πάρτι για τα γενέθλια της ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Το όμορφο πάρτι για τα γενέθλια της ... from www.tlife.gr
Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην αθήνα. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης. Έτσι λοιπόν, όπως ήταν και το αναμενόμενο, η οικογένειά τους είναι πιο ολοκληρωμένη. Αυτή τη φορά η οικογένεια σπανούλη απόλαυσε παιχνίδια στην πισίνα, ενώ η ολυμπία χοψονίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πόσταρε μερικά άκρως καλοκαιρινά stories στο instagram της. Πιστεύουμε πολύ στον θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά σάββατο, 26 ιουνίου 2021 19:24 Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία. Και απο μενα για την υπεροχη οικογενεια τους.και δειχνει κανονικα τα παιδια,οχι σαν την μενεγακη που δειχνει πλατες,ποδαρακια,ανεβαζει κανονικες φωτο και μετα τις σβηνει,οτι να'ναι.προσγειωμενοι και απλοι,παρα τα. Η φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Η ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» δήλωσε ο μπασκετμπολίστας.

Ύστερα από τρεις γιους, η οικογένεια σπανούλη απέκτησε δύο κόρες και τα παιδιά έγιναν πέντε! Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τον τάσο, τον γιάννη και την βαλέρια. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία του αρχηγού του ολυμπιακού στο instagram. Ο κήπος του σπιτιού τους έγινε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών τους. Ο σούπερ σταρ του ολυμπιακού είχε να πει πολλά και απάντησε εκτός των άλλων σε. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram μια. Η φωτογραφία από το μαιευτήριο. Η ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου» δήλωσε ο μπασκετμπολίστας. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ολυμπία χοψονίδου δεν περνά τα πιο μαγικά και όμορφα χριστούγεννα της ζωής της! Τα νέα τους μαθαίνουμε μέσα από τα social media της ολυμπίας χοψονίδου. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε περίπου δυο μήνες θα φέρουν.

O βασίλης σπανούλης περιμένει πλέον το έκτο του παιδί, ένα ευχάριστο νέο που του επεφύλασσε με δώρο… έκπληξη η ολυμπία χοψονίδου! Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία του αρχηγού του ολυμπιακού στο instagram. Η φωτογραφία από το μαιευτήριο. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού βασίλης σπανούλης και η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τρεις γιους και δυο κόρες. Το πρώην μοντέλο είναι ένα τρανό παράδειγμα πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Paparazzi! Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης ...
Paparazzi! Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης ... from image.fthis.gr
Ο βασίλης σπανούλης δεν εμφανίζεται συχνά με τα παιδιά του και τη σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου.και δεν είναι μόνο η τελευταία μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία του ελληνικού μπάσκετ και του ολυμπιακού. Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν. (χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)», έγραψε χαρακτηριστικά η ολυμπία στο instagram. Το έκτο της παιδί γέννησε η ολυμπία χοψονίδου σήμερα το πρωί και το νέο ανακοίνωσε ο ευτυχής πατέρας βασίλης σπανούλης. O βασίλης σπανούλης περιμένει πλέον το έκτο του παιδί, ένα ευχάριστο νέο που του επεφύλασσε με δώρο… έκπληξη η ολυμπία χοψονίδου! Η πρώην σταρ ελλάς και σύζυγος του βασίλη σπανούλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε περίπου δυο μήνες θα φέρουν. Έτσι λοιπόν, όπως ήταν και το αναμενόμενο, η οικογένειά τους είναι πιο ολοκληρωμένη.

Το έκτο της παιδί έφερε στον κόσμο η ολυμπία χοψονίδου.

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία του αρχηγού του ολυμπιακού στο instagram. Ολυμπία χοψονίδου και βασίλης σπανούλης είναι ένα από τα πιο όμορφα. Πιστεύουμε πολύ στον θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά σάββατο, 26 ιουνίου 2021 19:24 Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν. O βασίλης σπανούλης περιμένει πλέον το έκτο του παιδί, ένα ευχάριστο νέο που του επεφύλασσε με δώρο… έκπληξη η ολυμπία χοψονίδου! Η πρώην σταρ ελλάς και σύζυγος του βασίλη σπανούλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τα νέα τους μαθαίνουμε μέσα από τα social media της ολυμπίας χοψονίδου. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η ολυμπία χοψονίδου γέννησε το έκτο της παιδί. Τον τάσο, τον γιάννη και την βαλέρια. Η φωτογραφία από το μαιευτήριο. Το έκτο της παιδί γέννησε η ολυμπία χοψονίδου σήμερα το πρωί και το νέο ανακοίνωσε ο ευτυχής πατέρας βασίλης σπανούλης. «η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε.

«η ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» εξομολογήθηκε. Όλο και πληθαίνει η οικογένεια σπανούλη, η οποία περιμένει πλέον και το έκτο της μέλος. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου έφεραν πριν από μερικές ημέρες στον κόσμο την κορούλα τους. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε περίπου δυο μήνες θα φέρουν. O βασίλης σπανούλης περιμένει πλέον το έκτο του παιδί, ένα ευχάριστο νέο που του επεφύλασσε με δώρο… έκπληξη η ολυμπία χοψονίδου!

Ολυμπία Χοψονίδου: Στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη στο ...
Ολυμπία Χοψονίδου: Στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη στο ... from image.fthis.gr
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η πρώην σταρ ελλάς και σύζυγος του βασίλη σπανούλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ολυμπία χοψονίδου δεν περνά τα πιο μαγικά και όμορφα χριστούγεννα της ζωής της! Ύστερα από τρεις γιους, η οικογένεια σπανούλη απέκτησε δύο κόρες και τα παιδιά έγιναν πέντε! Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της φωλιάς των κου κου έκανε ο βασίλης σπανούλης, μετά την αποκάλυψη πως θα αποκτήσει έκτο παιδί με την σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου. Πιστεύουμε πολύ στον θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά σάββατο, 26 ιουνίου 2021 19:24 Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου έφεραν πριν από μερικές ημέρες στον κόσμο την κορούλα τους. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην αθήνα.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram μια.

Προσδεθείτε… από τα καλύτερα «ματσαρίσματα», όχι μόνο του επικείμενου αγώνα στο μόναχο μεταξύ μπάγερν και ολυμπιακού αλλά. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε παιδιά, τον βασίλη, την αιμιλία, τον θανάση, τον δημήτρη και την αναστασία. Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία του αρχηγού του ολυμπιακού στο instagram. Όλες οι ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή showbiz. Το έκτο της παιδί έφερε στον κόσμο η ολυμπία χοψονίδου. Ως μανούλα έξι παιδιών, πλέον, η πρώην σταρ ελλάς ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και το σπίτι της γεμίζει. Το πρώην μοντέλο ολυμπία χοψονίδου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ανεβάσει και αυτή στα social media, μια οικογενειακή φωτογραφία με φόντο το χιονισμένο αθηναϊκό τοπίο. Η ολυμπία χοψονίδου είναι μία μαμά έξι παιδιών, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, καθώς αποτελεί την πρώτη της προτεραιότητα. Ο κήπος του σπιτιού τους έγινε λούνα παρκ για χάρη των παιδιών τους. Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της φωλιάς των κου κου έκανε ο βασίλης σπανούλης, μετά την αποκάλυψη πως θα αποκτήσει έκτο παιδί με την σύζυγό του ολυμπία χοψονίδου. Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ολυμπία χοψονίδου δεν περνά τα πιο μαγικά και όμορφα χριστούγεννα της ζωής της! Τον τάσο, τον γιάννη και την βαλέρια.

Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην αθήνα σπανουλησ. Το πρώην μοντέλο είναι ένα τρανό παράδειγμα πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook